Over ons

Hartelijk welkom op de webshop van Uildriks Worstspecialiteiten, de Worstenwinkel.eu. Al sinds jaar en dag is Uildriks een bekend familiebedrijf om zijn vele onderscheidende en ambachtelijke vleesproducten, waarvan de regionale worsten verreweg het belangrijkst zijn.

De producten van Uildriks waren tot nu toe alleen verkrijgbaar in de winkels, maar vanaf nu is het ook mogelijk uw worst te bestellen via Uildriks eigen webshop, ook vannuit het buitenland en hoeft u uw Groningse of Drentsche worst, leverworst en vele andere regionale specialiteiten nergens meer te missen!

Worstenmakerij

De kern van ons bedrijf waar ambachtelijke kennis traditionele recepturen en uitgebalanceerde productie technieken een smaakvol product maken.

Voor de drogeworst en gedroogde vleeswaren wordt in klimatologisch geconditioneerde droogruimten een rijpingsproces ingsteld, dit maakt de worst van Uildriks tot een hoogwaardig product met veel smaak.

Wij staan voor:

Optimale prijs kwaliteit verhouding

Een veilig en betrouwbaar product

Een breed en onderscheidend assortiment

Persoonlijk klantgerichte service

Kennis van zaken met jarenlange ervaring in de worstproductie

Kwaliteitsbewaking

De kwaliteitsbewaking van onze producten is gewaarborgd van inkoop tot expeditie. Voedselveiligheid, kwaliteit en hygiëne zijn voor ons erg belangrijk waardoor Uildriks FSSC 22000 is gecertificeerd.

De Worstenwinkel